Det finnes ikke dårlig vær!

Det er kaos på Østlandet. Det er skøytebane på alle veier og jeg takker høyere makter for at jeg verken har anorexia eller benskjørhet. Takke seg til litt overskuddspolstring fra julematen som beskytter mot knall og fall.

Vi fikk en fantastisk julegave i år. En paraply med blå himmel og skyer inni. For en fabelaktig oppfinnelse! Man KAN jo ikke bli sur av å gå i regn når man går under en slik?

Jeg tok meg selv i å holde paraplyen litt på skeiva da jeg traska gjennom Oslo i går. Sånn at de som gikk forbi meg skulle få et glimt av blå himmel og kanskje trekke litt på smilebåndet. Jeg tror det funka. Enten det eller så var det jeg som så rar ut og derfor de smilte. Samma det egentlig. Så lenge folk smiler er det ett fett om det er av meg eller noe annet.

GOD HELG!

IMG_2537

Smask!
fru Perez

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s