Perfekt uperfekt

Jeg vet at jeg deler for mye og for ofte og for mange hjerter på Facebook og litt for mye sukkerspinn til tider, men pokker heller: jeg HAR det jo bra! Og det har jeg lyst til å dele. Verre er det ikke. Det er ikke pynting på noe som helst. Det er ikke for å fremstå bedre enn det jeg er og det er ikke for å skryte eller for å være perfekt. Skryter jeg sier jeg fra om at det er det jeg gjør. Og perfekt blir jeg aldri. Ikke vil jeg være det heller. Det jaget som mange holder på med for å være perfekte er ikke noe jeg i det hele tatt orker bruke en kalori på å bli en del av.

Jeg velger å fokusere på det som er positivt. Positivt er ikke nødvendigvis perfekt.

Ta i dag for eksempel. I dag har jeg den sjølstrikka kjolen på meg. Jeg måtte jobbe litt for å tøffe meg opp til å gå i den. Konemor sa jeg var fin og jeg vet at hun ikke lyver, men likevel.. jeg var skeptisk. Jeg brukte litt tid på å unnskylde meg for at jeg ser litt rar ut i dag, men da den ene kollegaen etter den andre kom bort til meg for å se på kjolen og den ene (som er designer) sa at  «Det KUNNE faktisk vært en Filippa K-kjole» da ga jeg opp.

Jeg dåna litt. Hun sa det nok bare for å være snill, men snill er HELT I ORDEN for meg.

Snill får meg til å smile resten av dagen.

49c63169c960e139a48f4e1688b1fbb0 http://www.pinterest.com/pin/260434790927493538/

SMASK!
fru Perez

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s