Dagens tiara i ny strømpebukse

Joda, det er litt kleint å legge ut bilder av seg selv når man har bikka førti, men vet du hva? Jeg gjør det likevel. Vet du hvorfor? Fordi jeg har lyst. Fordi jeg har lyst til å skrive noe om strømpebuksa mi, og da må jeg ha et illustrasjonsfoto. Sånn. Ferdig med å unnskylde meg for noe jeg ikke trenger unnskylde meg for. Kvinnfolk, altså. Helt utrolig.

Vel. Den strømpebuksa. Jeg kom over ei med FLEECE på innsia, og det er bare det aller beste plagget jeg har hatt på meg siden…. siden…… siden tightsen jeg kjøpte for noen uker siden. Og som jeg har bodd i siden. Men det var ikke det jeg skulle skrive om. Denne strømpebuksa, hvorfor har ingen sagt noe om den tidligere? Den er jo helt fantastisk! Det er jo som å gå i kosebukse, selv med skjørt og kjoler over! Mykt på tærne, mykt over stumpen, kort sagt: særdeles mykt. At den er så myk og glatt at jeg måtte holde meg fast for å ikke skli av bussetet her om dagen, det bryr vi oss ikke om. Jeg elsker den uansett.

Den tightsen jeg nevnte, sier du? Om jeg likevel har blitt ei sånn som går rundt i treningstights uten å ha trent? Mjaaa….. nå vil jeg ikke klassifisere plagget som treningstights, men for en kverulant vil den nok gå muligens gå inn under den kategorien. For en som vil bortforklare så er den også myk på innsia og ikke helt klistra inntil kroppen. Det er også antydning til sæggerompe og knær i den etter ei stund, så nei. Det er ingen treningstights. På den andre siden, hvis man tenker over hvor jeg kommer fra og hva slags klær mange går i der oppe, så kan det muligens se ut som om jeg prøver å være biiittelitt mer sporty enn det jeg er.

Men det er greit. Det kan jo hende jeg greier lure meg selv såpass at jeg plutselig en dag har blitt sporty, helt uten å merke det, bare fordi jeg har gått rundt i fancy klær?

Mirakler har jo skjedd før.

I dag for eksempel. Jeg driter i snørr og tette ører og er heller en supertiara i ny strømpebukse.

Tjo-bing, som Super-Langbein sier.

IMG_1379

Førtissmask!
fru Perez

4 kommentarer om “Dagens tiara i ny strømpebukse

 1. Du kan da vel ikke skrive om et så fantastisk produkt, uten å dele med oss hvor du har kjøpt det hen?? Frossenpinn som jeg er… 🙂
  Ha en fin førjulstid, og hils frua 🙂 klem

  Liker

 2. Haha, jeg driver ikke med gratisreklame må du skjønne! 😉
  Den ble kjøpt på Dorothea på Holmen Senter i Asker. Husker selvsagt ikke hva den het, men jeg tipper google kan hjelpe?

  GOD JUL til deg og dine! Klem 🙂

  Liker

 3. Nei, det skjønner jeg godt at du ikke gjør. Nå er det bare å sende link på bloggen din til butikken og kreve god betaling…haha

  Jeg googler og ser hva jeg finner 😉

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s