Fastlege Dr. Med. Fantastisk

Før helga var jeg hos den nye fastlegen min for andre gang. Jeg tråkla meg gjennom legelisten.no og Google før jeg endte på ham, men man vet jo aldri likevel – det har jo med kjemi å gjøre dette med leger også. Jeg var hos ham en snartur før sommeren og fikk et ålreit inntrykk av ham. Rett på sak, punktlig, litt streng og lyttende. Jeg var fornøyd med byttet da jeg gikk ut.

Men altså. Før helga. Han spurte, jeg svarte. Jeg skravla litt, han nikka og skrev. Det ble stille i noen sekunder mens han skrev mer. Det ble tyst i to sekunder. «Er det noe håp?» sa jeg for å bryte stillheten. Jeg har det med å skravle når det blir litt for stille. Han dytta seg brått vekk fra skjermen, la hendene på låra og så direkte på meg. «Ohshiiiit.» tenkte jeg. Nå tirret jeg bjørnen..  «Vet du hva?» sa han. (Nei det vet jeg ikke, tenkte jeg. Men nå får jeg jaggu meg høre det..) «Du får det til å bruse i magen!» (Men herregud da, jeg tulla jo bare, la meg få et hull å synke ned i. Nå. Med en gang.) «Du vet, noen folk liker man og noen liker man ikke. Jeg liker deg! Jeg liker deg skikkelig godt!»

Jeg ble stum. Først ble jeg rød på ørene og så ble jeg helt stum. Jeg fikk stotret frem et «Åhooooi, takk skal du ha, det var jo veldig hyggelig!» før jeg fikk summet meg og det datt ut av meg: «Jeg tror ikke jeg trenger resept på noe jeg nå, du fylte opp selvtilliten min så mye at jeg kommer til å greie meg med det i lang tid fremover.»

Jeg fikk resept likevel.

Og en ny time om seks uker hvor jeg må veie meg. Han fikk meg nemlig til å si ja til en liten slankekur.

Rundlurt, med andre ord. Oppstresset, mørnet og rundlurt.

Jeg fikk en klem da jeg gikk.

hval

Smask!
fru Perez

2 kommentarer om “Fastlege Dr. Med. Fantastisk

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s