Klær med mening

Jeg liker gamle klær. Jeg liker å arve hjemmelaga plagg som en gang betydde mye for den som laga det. Plagg som har en historie og som ikke bare er masseprodusert.

I dag har jeg en poncho jeg arvet av tanta mi. Litt usikker på årstallet her, men slutten av 70-tallet er nok et godt tips. Den får meg til å føle meg engelsk. Jeg kan lukke øynene og se for meg ruskevær og bølger på havet, lange sletter og damer med skaut og skjørt og lave jakthunder. Jeg skjønner jo at det muligens er dronning Elisabeth jeg ser for meg. Ute på de engelske hedene. Hvor et mord har funnet sted..

Jauda. Fantasien er det ikke noe i veien med på morrakvisten. Og dette på grunn av en poncho. Tenker jeg avslutter før jeg finner meg selv sitte dypt konsentrert på bussen, skrivende på en krim.

– Og noterer bak øret at jeg kanskje ikke skal se på Vera i helga.

IMG_9558.JPG

God fredag der ute! 🙂

Smask,
fru Perez

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s