Jobb med mening

Noen ganger blir jeg så stolt av arbeidsplassen min og de dyktige kollegene mine at jeg blir helt varm i hjertet. Jeg har skrevet om denne kampanjen tidligere, men det viktige budskapet kan ikke nevnes for ofte.

Da jeg åpnet gårsdagens Dagbladet, så jeg denne annonsen. Skrevet av tekstforfatter Børge og laget av art director Mette. Prosjektledet av Kathrine. Flotte folk, flott kampanje. Verd å skryte av en gang til.

Verd å tenke over en gang til.

Du kan også lese om kampanjen på Kreativt Forum

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s