Campingvogndrøm

Jeg elsker å dra på hyttetur. Pakke sammen koselige klær, joggesko (jeg har fortsatt en drøm om å bli «hun som jogger», men jeg er altså så lat at jeg ikke kan forstå hvordan jeg skal få det til…) kjøpe mye god mat og drikke, dytte kjerring og hund og pakkenellikker inn i en snasen leiebil og suse avgårde. Frihetsfølelsen det gir er verd sin vekt i gull og diamanter. Vi trenger ikke reise så langt heller. Bare det å komme seg ut av hverdagen et par døgn er ubetalelig. Å kunne leie hytter rundt omkring er mer enn ubetalelig.

I løpet av helga har jeg forresten funnet ut at jeg hadde passet perfekt sammen med en liten campingvogn. Tenk å bare koble hytta på bilen og kjøre til finværet og rett og slett ha hus under hver busk? Det må da være helt perfekt? Jeg har drømt om combi-camp i mange år, men jeg tror rett og slett jeg oppgraderer til campingvogn. Joda, jeg har fablet om bobil også, men det er rett og slett mer praktisk med campingvogn all den tid vi bare trenger EN bil. Å ha en bobil som bare står der, er trist. Jeg kan liksom ikke kjøre bobil til jobben, synes jeg. Eller til Rema1000 for å handle til helga. Nei, det må bli en liten bil og ei lita campingvogn. Helt perfekt til fruene og lille Børrefjert.

Jeg må bare lære meg å kjøre med tilhenger først.
I en alder av toogførr har jeg aldri kjørt med noe bak på bilen – fordi jeg tror jeg ikke kan.
Vi får begynne der, tenker jeg.
Tullkjerring.

SÅÅÅÅ glad for å være på hytta! (med utedusj – I love it!)
Hvorfor eie når man kan leie? Fabelaktig fleksibel luksus. 
Speil ved senga er til for å brukes. Spesielt dagen derpå.

Det er fortsatt 20 varmegrader i fjorden. Det er fortsatt sommer og sand mellom tærne. 
Kona mi ass. Hun kan å overraske med de beste måltidene. (Jeg ser at dette kanskje er verdens minst gjennomtenkte borddekking, men til mitt forsvar må jeg si at jeg gledet meg så veldig til innholdet i måltidet at jeg bare slengte på bestikk og tørkepapir.)

Verdens beste hamburger. Servert av verdens peneste hamburgermann. Det er ikke ofte jeg stotrer frem bestillinger, men her gjør jeg altså det. Og så rødmer jeg litt når han smiler til meg. 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s