Noen GJØR det faktisk bare.

På vår ferd gjennom Norge i sommer, stoppet vi i Gudbrandsdalen. Ei venninne og kjæresten gjorde rett og slett det mange av oss (i alle fall jeg)  bare drømmer om: solgte leilighetene i Oslo, sa opp jobbene og kjøpte seg en gjestegård på Tretten. (Uviss på rekkefølgen, men det er helt uvesentlig.) Det er uansett så sprekt og tøft gjort at jeg må bøye meg i hatten både en og to ganger når jeg tenker på det.

Kjører du gjennom Gudbrandsdalen, ta deg en tur innom da vel! Kjøp deg en porsjon deilig rømmegrøt og nyt utsikten, gå deg en tur i den frie naturen, trekk frisk luft, spis hjemmelaget middag, drikk vin foran peisen, ligg over og kos deg i sjarmerende og gode omgivelser.

Det skal jeg gjøre neste gang!

Velkommen hit!

Sjarmerende gammelt og skakt og perfekt for ei god bok.

Peisestua er fra 1700-tallet. Min indre hundreåring elsker slikt.

Ja selvsagt tar jeg bilde av meg selv når jeg er på toalettet? Gjør ikke du?

Sjel og varme. Jeg kjente det. Og så smilet til sjølveste vertinna da. Det kjenner man, det.

EKTE rømmegrøt. Så feit og deilig at den bare la seg vakkert tilrette rundt magen min etterpå.

Hjemmelaget norsk tradisjonsmat serveres i tilhørende omgivelser. 

Panoramautsikt utover Gudbrandsdalen, Rondane og Jotunheimen. Postkortnorge. I love it.
Velkommen til Glomstad! 

3 kommentarer om “Noen GJØR det faktisk bare.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s