Forsommeridyll

Jeg blir nesten litt kokelikk (som mormor sier) av det fine været! Det er helt utolig deilig å våkne om morgenen og det første jeg må gjøre er å åpne vinduet på full guff fordi sola steiker inn og fuglene kvitrer og gresset vokser himmelhøyt og hjertet hopper av glede. Hvis jeg så i tillegg har fri (som vi hadde i går) og jeg starter dagen med en joggetur i skogen, da er det jo bare å bøye seg i hatten. Når dagen videre går med til luking av ugress (tre trillebårlass – det var kanskje på tide?), grilling, bading og pusling med ting som ikke lager så mye lyd, da er jeg SÅ fornøyd!

Apropos lyd. Er jeg helt utrolig gammeldags som ønsker meg at noen IKKE durer med den aller, aller største bensindrevne profesjonelle kantklipperen (eller hva det nå er) som finnes, hver fridag? Du vet, de som bråker så fælt at man må bruke hjelm og hørselvern? Det er liksom ikke snakk om et kvarters arbeid, her snakker vi timesvis og jeg jobber VELDIG hardt med anger management for ikke å dure gjennom skogen og ta fra noen leketøyet. HVER eneste fridag. Helt utrolig. Jeg snakket med vedkommende om det i fjor. Kan ikke gjøre det i år igjen. Jeg ER jo ikke ei sånn kjerring. Ikke innerst inne engang.

Jeg skjønner jo at folk bruker de fridagene de kan i en stressa hverdag, men JEG skulle veldig gjerne ønska meg at EN dag i uka  – da kunne folk slappa av. Pusla litt stille. Tusla litt rundt. Bada med barna sine. Lest en bok. Hørt gresset gro. Gitt blaffen i å gå i butikken. Gitt blaffen i å dure med motorsag eller andre maskiner som får krystallglassene til å klirre i skapet i flere timer. (Og for ordens skyld; jeg er ikke imot høytrykksspylere eller gressklippere på helligdager, det er mer LENGDEN på bruken. De fleste bruker ikke hele dagen til slikt.)

Sånn. Jobber fortsatt med anger management. Det går så fint atte. Så lenge sola skinner er jo alt greit.

Krepsetid!

Jeg har aldri likt øl. Etter at jeg fikk magekatarr har jeg funnet ut at det ikke er så verst likevel.

Årets utgave av El Mimo. Love. Selv om jeg bare fikk et halvt glass.
Det spirer og gror i Askelien.
Velkommen til oss!
Noen førtiser blir aldri for gamle for å bade.

NYT finværsdagene der ute! Det skal i alle fall jeg gjøre – motordur eller ei! 🙂

2 kommentarer om “Forsommeridyll

  1. Hei:) Ja jeg slenger på et aldri så lite smilefjes for bloggen din er til å bli i strålende godt humør av! Den leses fast og alltid og er forfriskende. Takk for det og ha en glitrende helg i sommersola:) Ps. Jeg er så enig med deg i forhold til utagerende motorbruk til enhver tid – jeg hører ikke humla suse engang. Vennlig hilsen Hege S.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s