Hei rosabloggen!

Kjære bloggen, beklager at jeg har forsømt deg men jeg har vært opptatt med å leve livet utenfor internettet.

Jeg har vært opptatt med å kose meg sammen med gode venner, sammen med kona mi, sammen med hunden min. Jeg har vært opptatt av telle løvetann på plena, med å spise, lese bok, hekle, se på knappene i skattekista mi, gå tur i skogen, jogge langs sjøen, ta bilder, shoppe rosa ting, jobbe, nyte bussturen til og fra Oslo, være på Inspirasjonsdag og pusle i hagen.

Jeg har vært opptatt av alle de små tingene som gjør at det er deilig å våkne om morgenen. Som gjør at jeg er lykkelig. Som gjør at dagene er gode. Som gjør at jeg smiler. Som gjør at det ikke gjør noe at magen fortsatt krangler og jeg lever på vann og brød.

Hurra for 17 mai! Fruen hilser fra terrassen iført rosa badekåpe og bustete hår. 
Yndlingsraringer. Snekkmikk og Larry Mikkmakk skuffer aldri.

Sjømat på Solsiden. Langbord. Gode venner. Livet kunne vært verre.

Slaraffensøndag i Slaraffenland. Av og til er en hengekøye alt du trenger.

Andre ganger er en stol og ei bok under et seil alt du trenger.

Det man alltid trenger, er rosa sko. Selv om de er for små. 

Livet.

Mai. Vår. Sommer. Fuglekvitter. Farger. Lyse dager. Kjærste. Kone. Venn.

Hjerte.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s