En smilemerkedag!

Jeg liker å hilse på folk. Spesielt folk jeg ser hver dag. Folk jeg møter på bussholdeplassen, i butikken, på tur, i farta. Stort sett alle jeg har sett mer enn to, tre ganger får jeg lyst til å si hei til. Eller smile.

I sju år har jeg hver arbeidsdag stått på bussholdeplassen. Mange av de samme folka har stått der sammen med meg. De fleste smiler jeg til, noen har jeg gitt opp å få et livstegn fra og noen gir jeg F i. Dårlig karma. Av en eller annen grunn er det en som står der som jeg har tatt meg faen på at SKAL smile til meg en gang før jeg tar mitt siste pust. Og vet du hva? I dag skjedde det!

Jeg sto intetanende og ventet på bussen da han kom. Jeg så på ham, skulle til å smile og så tror du ikke jaggu meg at HAN smilte først! Jeg så til og med leppene forme seg til et lite «hei!» og jeg ble så tatt på senga at jeg nesten ble litt sjenert. Jeg heismilte tilbake og snudde hodet forfjamset bort (fortsatt smilende) og jeg tror muligens at jeg så ut som om jeg hadde falt ned fra en halv ost.

Tenke seg til. After all these years.

Jeg skal ha for lang og tro tjeneste i smilets tjeneste og jeg skal ha for at jeg er en forbanna stabukk.
Jeg fikk det i alle fall som jeg ville til slutt!

Huskelapp i filofaxen. 

Ha en fin dag!

3 kommentarer om “En smilemerkedag!

  1. Flott, du er god! Vi har en nabo som etter ni år fortsatt ikke hilser. Jeg er ikke så sta, har gitt opp for flere år siden. Jeg mener, seriøøøøst… drit i det da, tenker jeg. Og tror nok at det ikke er meg og at hun kanskje ikke har det så bra. Kunne koblet inn litt omsorg, men katta hennes driter på plenen min og jeg er redd hun skal frese.

    Ha en skikkelig fin smiledag 🙂

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s