Jeg velger meg april

Det er vel bare ett ord som passer perfekt til denne påska, og det er ordet FANTASTISK!

Nydelig vær, nydelig mat, nydelige folk og nydelig tid. Påska burde jaggu meg være i april hvert år. La gå at det ikke var særlig mye snø i bakkene på Oppdal, men jeg var uansett ferdig med skisesongen. (Som i år for så vidt aldri begynte, men det snakker vi ikke så høyt om.) Fjellsola tok like godt og terrassen var helt perfekt.

Grilling både av pølser og vinterblek hud, bursdagsmarengs i overdoser, deilige lammemiddager, vårrengjøring og ansiktsbehandling i salong, flotte bursdagsgaver, påskekrim, påskenøtter, påskequiz og påskeegg. Ingen kø på vei hjem til Asker igjen, grønt gress som snart må slås, japansk kirsebærtre og blodrips i full blomst, barføtt frokost i hagen, joggetur langs sjøen, vennetreff på kaikanten, soloppgang, solnedgang, sol, sol, SOL!

At jeg i hele påska har hatt hodepine, migrene og noe som minner mistenkelig om magekatarr og en gastroskopi i nærmeste fremtid, det snakker vi ikke om. At jeg på grunn at dette ikke har fått vært på afterski eller fest, ikke fått drukket noe vin og kaffe eller spist godteri eller tatt meg en eneste pris med snus, det gidder vi heller ikke snakke om. 
Her fokuseres det på alt det andre og alt det andre har vært helt fabelaktig. 
Jeg håper du også sitter igjen med ei god påske og energigivende påfyll. Jeg har i alle fall tenkt å bruke all sola jeg har spart opp til å skinne meg gjennom hverdagene! 

Smask og klem,

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s