Fru Perez von Bustenskiold

Ettersom jeg er så godt i gang med å fortelle hemmeligheter, kan jeg komme med en til: Jeg grer ikke håret.

Jeg har flaks hvis jeg husker å gjøre det en gang i måneden. Når jeg har kort hår har det jo ingen hensikt, men nå om dagen spares det jo til laaaaaaang, flommende, bølgete hår og det begynner bli en sånn kvasilengde at det er rett før jeg går av skaftet og klipper det kort igjen, så jeg burde jo gredd meg. Litt. I det minste for å strekke det ut sånn at jeg ser hvor langt det egentlig har blitt.

Jeg har aldri vært spesielt flink til å gre meg. Jeg liker å være bustete. Jeg liker at det er litt uro på toppen og at det står litt hit og dit. (Litt som på innsiden, når jeg tenker meg om..) Jeg grer meg litt med fingene, men med børste…. sjelden. Kam? ENDA sjeldnere. Jeg har en kam liggende til bruk når jeg klipper meg, men nå sist brukte jeg ikke den engang. Det var morsommere å klippe litt på slump.  

Ikke akkurat dagens tiara. Dette er 2012-versjonen, nylig våknet på hyttetur og særdeles morgenfrisk. 

Nu vel. Dagens bortkastede info og uinteressante skravl er herved overbragt verden.
Men hvem vet, egentlig? Det KAN være noen andre der ute som heller ikke grer seg?

Ja? JA?

……ikke?

Bustete mandagsklem,

4 kommentarer om “Fru Perez von Bustenskiold

  1. Du er ikke den eneste, kjære søskenbarn 🙂
    Nå har jo jeg enda lengre hår en deg til og med, men hårbørsten får ligge i fred hos med også.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s