Gull i grunn ❤

Jeg er så glad jeg jobber et sted der det er tilrettelagt for hjemmekontor. Når man sitter i åpent landskap er det en del LYD i løpet av en dag, selv om hodetelefoner og Spotify er godt brukt. Det er lyd og det er folk og for en nysgjerrigper som meg er det slett ikke lett å konsentrere seg. Jeg bruker jo også et par timer til og fra jobb hver dag og jeg synes det er veldig godt å bare stå opp, ta på stillongsen og ullsokkene, drite i tvangstrøya BH, lage kaffe og rigge meg til i spisestua.

I dag var jeg veldig effektiv før klokka åtte. Jeg vaska vinduene på hjemmekontoret, tok ned gardinene (i omvendt rekkefølge, jada) og slapp våren skikkelig inn. Det bekymrer meg litt at vinduene var mer møkkete på innsiden enn på utsiden på grunn av forbruk av levende lys hver dag, men det orker jeg ikke tenke på akkurat nå. Jeg orker heller ikke tenke på at vinduskarmene trenger en omgang med vaskefilla og endog med malekosten. Ikke tenk på det du heller.

Det jeg vil tenke på nå, er at jeg fant ut at jeg skulle snu spisebordet og nå sitter jeg og ser rett ut på Vettrejordet og Blakstad sykehus som bader i sol. Og fordi det enda ikke har kommet løv på trærne, har jeg jaggu meg sjøgløtt også! Bare DET er verd all sin vekt i gull og får meg til å glemme det jeg skrev om i går og til å elske dette lille huset vårt enda litt mer.

Morgenstund altså. Jeg skulle ønske jeg hadde like mye energi på slutten av dagen som jeg har i morgentimene. Hadde livet mitt bestått av bare morgenstunder hadde jeg fått gjort så mye at jeg blir helt svimmel av å tenke på det. Kanskje like greit at det er som det er.

Inspirerende omgivelser gir god arbeidslyst – ha en flott dag der ute!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s