Heksene fra Eastwick

I går kveld var Konemor og jeg på teater i Sandvika. Bærmuda hadde premiere på musikalen Heksene fra Eastwick og ikke nok med at det var norsk premiere, det var skandinavisk premiere og geier. Full sal, stormende applaus og en fantastisk prestasjon av de på scenen!

Premerieplakat

Vår venninne Marianne har en av hovedrollene og vi vet jo fra før hvor flink hun er til å synge, både fordi hun sang i bryllupet vårt og fordi hun alltid nynner på noe når vi er sammen, men i går ble jeg ble stum av beundring. Hun var helt fantastisk! Jeg blir så imponert over alt hun må huske å si og synge og samtidig danse og bevege seg! Jeg tror nesten ikke jeg hadde greid det. Å gjøre alt det der på en gang.

Uansett, det skulle ikke handle om hva jeg greier og ikke. Dette skulle handle om var at hvis dere liker musikaler og har sjansen til å dra til Sandvika Teater, så gjør det! Jeg elsket det fra første strofe. Den rare lille jenta som danset og sang med bamsen sin over scenen, den gærne Felicia (som for øvrig spilte veldig bra!) den heeeelt utrolige gjennomførte og utrolig dyktige og «Herregud det er deg» – djevelen Darryl van Horne, de tre dyktige og vakre heksene, den stumme tjeneren som fikk hele salen til å brøle av latter med kveldens kommentar, dansen til de alle, sangstemmene, kulissene… ALT var helt fabelaktig bra! (Gudameg som jeg elsker å være positiv.)

Sukie blir forført av Darryl van Horne

Sjølveste heksene i Eastwick

Flinke, flinke, flinke Marianne!

De to timene forestillingen tok var vel investert tid. Jeg får selvsagt lyst til å begynne i kor og kle meg ut og synge og danse dagen lang etter en sånn vitamininnsprøyting, men jeg tror jeg skal kose meg med tanken på hva jeg kunne gjort. Noen er flinkere enn andre til slikt, og sånn er det greit at det er.

Har du tid, ta deg en tur til Sandvika i Bærum!
God helg! :=)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s