Kjærlighet og bursdag

I dag har kona mi bursdag. Jeg eeeeelsker bursdager, både min egen og andres, og jeg følte meg rimelig snytt da hun snek seg ut av soverommet før fuglene feis i dag tidlig (for å TRENE!) – UTEN å vekke meg. Jeg hadde jo planlagt må vite!

Nå må jeg vente hele dagen med å gi henne bursdagsgaven, og er det noe som er enda bedre enn å åpne gaver selv, så er det jo å se hvor glad andre blir for det de får!

Jeg er som en liten unge når det kommer til gaver. Kan ikke få åpnet dem fort nok. (Ikke andres heller) Det er sikkert derfor jeg ikke er så innmari nøye på hvordan gavene er pakket inn. Det skal jo kastes likevel? Jeg har i alle fall aldri tid til å beundre en flott innpakket gave. (Så da vet dere det, dere som evt har tenkt å gi meg noe en gang i fremtiden: Ikke legg livet i innpakningen!)

Når det gjelder konas gave i dag, er den «pent» pakket inn i et avispapir med sølvtråd rundt. Bursdagskortet derimot, DET er gjennomtenkt. Både motiv og det jeg har skrevet er til å felle en liten kjærlighetståre av. Jeg gjør det i alle fall selv.

Gratulerer med dagen, Lisa mi! 
Måtte du bli over dobbelt så gammel og måtte jeg bli det sammen med deg. 


Verdens beste Konemor ❤

Det er ikke alle forunt å finne noen å dele livet med. Det er ikke alle forunt å få det til når man først har funnet den rette heller. Forhold må jobbes med hele livet og man skal ikke ta noe for gitt. Følelser kan endres og mennesker kan endres. Jeg er veldig glad for at vi to endres sammen og er enige om veien og målet.

For å toppe denne kjærlighetskavalkaden, skal jeg dele det aller fineste yndlingsdiktet mitt med dere.

i carry your heart
i carry your heart with me (i carry it in
my heart) i am never without it (anywhere
i go you go,my dear;and whatever is done
by only me is your doing,my darling)
                                                      
i fear
no fate (for you are my fate, my sweet) i want
no world (for beautiful you are my world, my true)
and it’s you are whatever a moon has always meant
and whatever a sun will always sing is you
here is the deepest secret nobody knows
(here is the root of the root and the bud of the bud
and the sky of the sky of a tree called life; which grows
higher than soul can hope or mind can hide)
and this is the wonder that’s keeping the stars apart
i carry your heart (i carry it in my heart)
(e.e.cummings) 

Solskinn, sukkerspinn, champagne og kjærlighet til alle,

4 kommentarer om “Kjærlighet og bursdag

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s