Om å føle seg som en bursdagsgave

I dag tidlig (også) var det utrolig trist vær ute. Hele verden var svarthvitt, det sludda og tåka lå langs bakken. Et vær som gjør sinnet mitt like labert som lavtrykket utenfor.

Før jeg løp til bussen raska jeg impulsivt sammen noen av luene jeg har strikka i vinter og enda ikke fått gitt bort til veldedige formål. Det kunne jo hende noen på jobben hadde lyst på ei ny lue? Det kunne jo også være en form for veldedighet; å overraske noen intetanende kolleger en mandag morgen?

De gikk unna som varmt hvetebrød, gitt. Jeg gjorde til og med dagen til et par stykker mye bedre enn den i utgangspunktet var. Tenk så lite det er som skal til? Ikke bare fikk åtte stykker en liten opptur før klokka 9 på morran – JEG følte meg jo helt fantastisk! Som en blanding av Disneyworld, Jesus, Julenissen og Ole Brumm. Nesten som en helt crazy bra bursdagsgave!

Mission accompliched. I det minste for i dag. 

Jeg tror faktisk at jeg elsker å gjøre andre glad. Jeg elsker å føle meg som en bursdagsgave. Tenk om jeg kunne gått rundt og gjort andre glad hele tiden? Tenk om jeg  kunne hatt en fulltidsjobb som gledespike? Tenk for en herlig energi jeg hadde hatt? Jeg kunne leid meg ut på arbeidsplasser der folk er sure og bare plaga livet av dem med å være bli? Gudameg, for en fantastisk jobb det hadde vært.

Om jeg ikke kan bli gledespike på fulltid her og nå, skal jeg i alle fall huske følelsen denne dagen ga. Og huske at det faktisk ER noe i det som står i den gamle minneboka mi:

Den største gleda du kan ha, det er å gjere andre glad. 

Sjokkrosa sukkerspinn og tonnevis med karmapoeng,

En kommentar om “Om å føle seg som en bursdagsgave

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s