Engasjement

Jobben min har en avdeling i Kiev og jeg greier ikke å bare koble ut hva som skjer der og engasjere meg helhjertet i skismurning og OL-medaljer. Det går bare ikke. Jeg burde klare å glede meg over det ene mens jeg bekymrer meg for det andre, men jeg er nå engang bygget sånn at jeg ikke alltid greier ta til meg flere ting på en gang. I mange situasjoner er jeg kanskje den mest overfladiske rosabloggeren jeg kjenner, men det er heldigvis mye mer på bunnen enn det mange tror.

http://purplefairies.tumblr.com/image/71548494617

Jo mer det står om alle «katastrofene» i dette landet, jo større bokstaver de bruker og jo mer de krisemaksimerer bagateller og plukker ting ut av kontekst, jo mer irritert blir jeg.

Jeg må slutte å lese aviser.
Eventuelt begynne å lese de riktige avisene.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s