Seriehekta

I rekken av ting jeg ikke trodde jeg skulle si at jeg har ombestemt meg på, har vi nå kommet til serier. Jeg har faktisk fått dilla.

Etter at jeg fikk åpnet for blant annet amerikansk Netflix og fikk et adskillig mer spennende utvalg, fikk jeg ikke bare sett ferdig sesong 4 av Drop Dead Diva (jeg savner fortsatt Stacey, så positiv og glad skulle jeg ønske jeg var hver eneste dag!), jeg har også sett ganske mange episoder av Pretty Little Liars (jeg får sikker aldri får svaret på hvem A er, og da mister jeg litt interessen..) og hele Blue Blods (erkeamerikansk men bra likevel). Jeg lever meg kanskje litt vel inn i det jeg ser, for da siste episode Blue Blods var ferdig, tok jeg meg selv i å bli lei meg for at jeg ikke lenger skulle spise søndagsmiddag med politifamilien fra New York.

Jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg har strikka feil i vinter, fordi jeg tror jeg kan «touchmetoden» med strikkepinnene og kan se på tv mens jeg IKKE ser på pinnene, og så oppdager jeg etter ti runder at jeg har mista ei maske eller fem. Flaks for meg at jeg ikke er så nøye på det jeg strikker til meg selv. Det er tross alt tanken som teller.

I rekken av flaks kan jeg også nevne at jeg er så heldig at jeg gift ned ei som har peiling på serier – i tillegg til tv, fjernkontroll, opptaksfunksjon og tilkobling og i går var det klart for premiere på 666 Park Avenue hjemme i Askelien. Skummel, spennende, overnaturlig og bittelitt koko – men nå er nysgjerrigheten tent og jeg må se hvordan det hele ender. 
Vi har (selvsagt) sett Orange is the new black, Modern Family, Game of Thrones, House of Cards og de «vanlige» som alle snakker om, men ønsker gjerne tips til andre serier. De som ikke alle ser på men som kanskje likevel er verd en titt? Små hemmelige perler? Jeg vet de er der ute.

Har du noen å anbefale?

Solskinn og sukkerspinn,

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s