Glamifisering

Noe har skjedd med meg. Man skulle jo tro at jeg etter et år uten shopping og fråtsing i deilige nye klær, sporenstreks ville kastet meg ut i en runde som ikke ligner grisen – men neeeei da. Nå er det plutselig et tiltak.


Jeg har jo pålagt meg selv å prøve og bli litt fornuftig og ikke kjøpe alt jeg kommer over som er fint, blinker i sola og lokker innbydende, og her kommer vi også til sakens kjerne: jeg må prøve klærne. Og finnes det noe mer gørr enn å prøve klær? Nei. I alle fall ikke om vinteren når det er lag på lag på lag med ull og bomull og annet fornuftig og jeg blir svett bare jeg tenker på et trangt prøverom med grell belysning som avslører blek hud med hint av grønt og restene etter kosespisinga som fortsatt klamrer seg fast til sideflesket. 

Å prøve klær på vinteren burde være forbudt, men det er det jo ikke og jeg står dermed igjen med to muligheter: shoppe online og prøve klærne hjemme i dunkel belysning fordi jeg fortsatt ikke har fått installert lys foran speilet og dermed blir like overrasket over ett eller annet når jeg ser meg i skikkelige speil – eller vente til våren når alt kjennes lettere, også sideflesket. 

Det som er realiteten er at jeg trenger noe NÅ. Jeg går fortsatt rundt i utvaska klær og hullete sko. Takk og pris for at jeg ikke tar meg selv så høytidelig og stort sett klarer å få oppmerksomheten bort fra hva jeg har på meg, men det kan jo ikke fortsette sånn for alltid! 

Jeg må lage meg et prosjekt. En kampanje! Kampanjer må gjennomføres og de må måles til slutt. Det er på tide å riste støvet av gamla og komme seg inn i klesbutikkene. Garderoben må fornyes! Jeg må fornyes! Gamla må glamifiseres litt! 

(To be continued.)


Sukkerspinn og solskinn, 

2 kommentarer om “Glamifisering

  1. Puh . . I had a different picture entirely!! -da jeg så overskriften. Hahahaha 🙂 🙂 🙂
    Men ønsker deg allverdens lykke til med glammingen og gamlingen!

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s