Lavt skydekke

Det er fortsatt ganske mørkt når jeg står opp og drar til jobb og det samme når jeg drar hjem igjen, noe som gjør at jeg ikke legger så godt merke til det med vær. Jeg løper til og fra bussen og ferdig med det. Timene imellom reisen til og fra lever jeg i et åpent kontorfellesskap der jeg sjelden ser ut vinduene fordi det er mye annet som krever oppmerksomhet. Altså kan det gå flere dager uten at jeg har lagt merke til hva slags vær det har vært i det hele tatt.

Når jeg så løfter blikket og ser ut, må ut av kontorbobla og ut i kundemøter eller lufte Børre når jeg har hjemmekontor og plutselig legger merke til at det regner, det er tåkete, snøen som lå som et vintereventyrteppe er brun og ekkel og nesten helt borte, DA skjønner jeg hvorfor jeg har vært både trøtt og tung i hodet.

Selvsagt er det været!
Det er alltid været.

Jeg tipper det er lavt skydekke hos denne personen også:

Gleden ved å abonnere på lokalavis

Rosa sukkerspinn og evig solskinn,

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s