Inspirasjon og samlemani

De dagene jeg blir sint, irritert, lei meg, trist, forbanna eller oppgitt av å lese aviser eller Twitter, lukker jeg alt og går inn på Pinterest istedet. Pinterest har blitt min plass for peace in mind. Der blir jeg alltid møtt av vakre farger, ord, fine bilder, inspirasjon til antrekk, god mat, pyntehomoting…. du vet, alt det som et temperert eller halvmørkt sinn trenger se på for å roe seg ned litt. 
http://www.pinterest.com/fruperez/
Jeg liker å tro at jeg er en kreativ sjel. Jeg liker å tro at en vakker dag skal jeg ikke bare skrive bok, jeg skal tegne eller male illustrasjoner til den også. Gjerne ta bilder selv. Mens jeg venter på det riktige øyeblikket – noe som er det dummeste jeg gjør, ref alle som ikke får sjansen til flere øyeblikk her på jord, samler jeg på tusjer, penner, maleskrin, tegnebøker, skrivebøker og dilldall. Ting som gjør meg glad og gir meg gode tanker. 
Jeg samler inspirasjon for sinnet og hjertet. Jeg kan ikke tenke meg et liv uten noe å bli inspirert av. Uten vakre ting og fine farger å se på. Soloppganger, gamle trehus, blått hav, grønn skog, rosa postit-lapper, røde negler, hvitveis, engler i snøen, duften av en bok, synet av et rådyr på åkeren, smilet til kona mi, bilder på Pinterest, bilder på Instagram, vakre blogger, Flickr, bibliotek, bokhandlere, filmer… Alt det vakre alt dette gir samler jeg på og tar frem på dårlige dager, noen ganger bare som et gjemt synsinntrykk, andre ganger fysisk. Hverdagslykkeøyeblikk. 
Kreativt kaos etter en dag med hjemmekontor

Hva gjør du når du trenger balsam for sjela og øynene? 


En kommentar om “Inspirasjon og samlemani

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s