Skeiv lugg og dumme drømmer

Som alle andre småpiker drømte jeg om laaaaaaaangt, vakkert hår som flagret i vinden og var det peneste håret som eksisterte i kongeriket Norge.

Jeg drømmer fortsatt om det.

Jeg har fått bekreftet fra opptil flere frisører at jeg aldri kommer til å få langt, tjukt, flommende og skinnende hår som de har i reklamene, men jeg tror ikke på noen av dem. Hvorfor kan jeg ikke få det? Det er jo bare å spare det, så blir det jo sånn!

Jeg vet også at jeg er HELT enig med dem når jeg endelig har greid å spare langt nok og plutselig finner ut at jeg skal klippe meg fordi det ikke ble sånn som jeg hadde sett det for meg likevel. Men det stopper meg ikke fra å forsøke. Gang på gang.

Nå er jeg på kjøret igjen. Prosjekt langt hår. Laaaaangt hår. Denne gangen er unnskyldningen for å tro at det blir tjukt og fyldig det at jeg ikke har hatt langt hår med min egen hårfarge siden jeg var konfirmert. Hallo, sist jeg hadde langt hår var det nemlig blondt, det var jo behandlet og stripet og farget, ikke rart det ikke ble tjukt og flott?! Nå derimot, nå finnes ikke spor av fargepreparater i håret og det kommer derfor til å bli skikkelig sunt og fint.

For å holde ut sparingen, fant jeg frem den skarpeste saksa i skuffen og klippet LUGG i dag tidlig klokken 0650. I det jeg satte saksa i håret slo det meg langt der bak i hodet at «hm, sa ikke jeg en gang i fjor at jeg A L D RI noen sinne skal ha pannelugg igjen?» Nu vel, tanken forsvant like fort som den kom og resultatet ble da ikke så hakkande gale. Det tenderer til hockeysveis i nakken, men litt moro må man da få ha det som snart 42-åring.

«Don`t stop dreaming unless your dreams are stupid» står det på en gul lapp (virre, virre, vapp) på pulten min.

Jeg tror antagelig ikke på det heller jeg.

GOD helg! 🙂

8 kommentarer om “Skeiv lugg og dumme drømmer

  1. Kul dame! Jeg vet aldri åssen jeg skal være på håret – har jeg pannelugg, vil jeg spare, er det langt, vil jeg klippe. Jeg hadde ikke turt å klippe meg sjøl. Men du ble jo tøff!

    Liker

  2. Tøff dame! Etter mange år med klippe kort og spare til langt, har jeg nå hatt langt hår i mange år. Jeg vil jo helst ha kult, kort hår, men da ser det ut som jeg konstant går i sidevind, alt håret liksom svusjer ut til en side. Med langt hår kommer tyngdekraften sterkere inn. I går klaga min tiåring over at «håret mitt bare faller rett ned til skulderen om jeg slipper det, det bølger ikke sånn fint…» Vi tok en alvorlig prat om sjamporeklamer. 🙂

    Liker

  3. Der kjenner jeg meg igjen – drømmer om hårmanke type Cecilie Skog.., men har englehårvarianten… Synes nå du er flott med selvklippet pannelugg også ser det da riktig så fyldig ut!! Heia for hårsveisdrømmen! God helg!

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s