Dagdrømming i kuldegrader

Det er lov til å dagdrømme litt om sommerferie nå, midt i svarteste, kaldeste januar? Planlegge litt, se litt fremover, skrive indre ønskelister, drømme seg tilbake til små byer og strender uten en eneste charterturist, ikke en eneste faktura eller fremdriftsplan, ingen som maser, bruke hukommelsen til å kjenne smaken av saltvann og spennende retter, føle sola som varmer og irritasjonsgleden over finkornet sand som sniker seg inn over alt?

Jeg gjør det. Dagdrømmer meg avgårde. Jeg later som om jeg kjenner den kriblende spenningen det gir å sette seg ned i et flysete og snart henge høyt der oppe blant skyene, plutselig skimte blått hav og himmel langt inn i det uendelige, lande på en flyplass hvor den varme lufta tar pusten fra deg i det du går ut døra til flyet, kjenne luktene, høre et annet språk, hente bagasje, hoppe i en leiebil og suse avgårde på motorveien nesten helt uten mål og mening – så lenge det inneholder store mengder bading og god mat der fremme.

«Hjemme» i  Aljaraque. 
Huelva
Strandliv
Lokal mat og vin
Oppdagelsesferd på gamle vingårder

Å se på bilder fra sommeren i fjor kan nesten klassifiseres som selvtorturering.

Jeg ser jaggu meg på dem èn gang til.

2 kommentarer om “Dagdrømming i kuldegrader

  1. Jeg har også sittet og drømt om sommer i dag, Og så vidt begynt planlegging av sommerferie. Tror det kan bli Kroatia i år 🙂 Godt det har blitt litt lysere ute og at vi er på riktig side av nyttår!
    Kos deg med minner og drømmer 🙂
    Klem fra Ingrid

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s