Per Frost

Var dette den første frostnatta i Askelien? I så fall er der nesten et lite mirakel – i alle fall for en som kommer fra Oppdal der det er frost rett som det er. Nå er det jo ærlig talt ca 20 år siden jeg flyttet derfra, men jeg er fortsatt innstilt på vintertid og sniktrekk året rundt. Det at jeg fortsatt ikke har brukt stillongs og dunjakke og vi skriver 8 november må nesten også kalles et lite mirakel.

Jeg gleder meg til kulda kommer. Til det knitrer under skosålene og frostrøyken står ut av munnen. Til å fyre i peisen på ordentlig, ikke bare fordi det er koselig. Til å måke snø med den fine snøskuffen jeg kjøpte i fjor. Til å lage snølykter i hagen og til å kle på meg skikkelige vinterklær. 
Jeg har bodd på Østlandet i 20 år. Jeg tror fortsatt at det blir 40 minus og to meter snø her.
Lenge leve barndomsminner som har satt seg fast og blitt en sannhet.  
God helg! 🙂 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s