Vintervarm

Jeg har jo tidligere skrevet om dyna mi. Den fantastiske, deilige dundyna jeg kjøpte den vinteren putene frøs fast i veggen på soverommet – den deilige dyna som senere viste seg være for kort, sånn at jeg måtte ligge med ullsokker på de kalde tærne som stakk ut i enden.

I går kom Konemor hjem med to splitter nye dyner og i natt har jeg sovet som prinsessen på erten inne i en myk og behagelig verden av fluffy dyner og rosa drømmer. Det er ikke før alt blir perfekt du forstår hvor slitsom den korte dyna har vært. Men man tilpasser seg. Tilpasser seg omgivelser og finner seg i at dyner er for korte og at man må sove med noe på beina, selv om barnelærdommen har sagt at man får fotsopp av å sove med sokker på. Nå er det forskjell på 70-tallets tennissokker og hjemmestrikka ullsokker, men dog. Jeg er for øvrig fortsatt fotsoppfri.

Et annet prosjekt for å holde på varmen er strikking. Terapistrikking, som jeg nå har begynt å kalle det. Det er utrolig mye sjelefred og mindfulness i et garnnøste. Når det er deilig rosa og mykt i tillegg, er det jo virkelig bare en glede å bruke tiden sin på å lage noe.
Jeg har forresten gått ut av det ensformige strikkesporet mitt ved en anledning. Jeg har strikket leggvarmere til kona! Og det beste med alt: Hun bruker dem. Det er mer enn jeg kan si om alle luene og skjerfene som har blitt produsert. De skal samles sammen og gis til =Oslo. 
På den måten varmer de enda en gang. 
God tirsdag! 🙂

3 kommentarer om “Vintervarm

  1. Hihi, kort dyne är inte det skönaste, så gott att konemor ställer pent med dig da <3 <3

    Du alltså, stryker du på beställning? Jag drömmer om ett par mossiga leggvarmere 🙂

    Massa stora klemmer till dig
    //Sessan

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s