Gjenbruksgjenbruk

(Joda. Bare eeen blogg til om dette..)

Etter 10 måneder med kjøpestopp og de eneste sprekkene er et nytt skjørt fordi det jeg hadde på meg fra før ødela hele dagen (og sprekken derfor kan komme under «nødvendig») og en neglelakk fordi jeg bare MÅTTE for å få litt farge i en grå hverdag (kan faktisk også komme under «nødvendig») synes jeg faktisk at jeg fortjener en liten selvkroning.

Selvsagt kjøpte jeg meg et par småting i sommerferien, som ny klokke og parfyme – sommerferie er unntakstilstand og det står i reglene, men utenom det – den småshoppingen som er så forbanna enkel å gjennomføre og gjør at man kommer hjem med alt for mye man egentlig ikke trenger alt for ofte, den har jeg ikke bedrevet. 
Når man så ser på hva jeg har på i dag, kjenner jeg at jeg er usikker på om jeg skal le eller gråte en skvett.

Det rutete skjerfet brukte jeg til bunaden min da jeg var barn. Ponchoen strikket min mor for hundre år siden og i høst har jeg tenkt å slite den ut. Kjolen (som jeg måtte sitte med nål og tråd og sy igjen hull i, klokken sju i dag tidlig..) er over ti år gammel og var egentlig kassert (på grunn av tidligere nevnte hull). Underkjolen (som min indre bestemor trenger for å slippe at kjolen klistrer seg til den bulkete kroppen) er sikkert like gammel som min ordentlige bestemor. Til info – og for ikke å få dårlig rykte, så er den røde strømpebuksa verken arvet eller utbrukt.

Men vet du hva? 
Jeg bryr meg ikke! Eller, jo.. Jeg bryr meg nok til å skrive om det, men det er egentlig mest fordi jeg trenger en klapp eller ti for å holde ut er par måneder til – men sånn seriøst bry meg? Nei faktisk ikke. Jeg vet at jeg er nydusja, har en dæsj med velduftende Chanel på, roser i kinnene, rene klær og klær uten hull i – og da er det faktisk helt greit at jeg ikke er nyshoppa. 

Dessuten matcher jeg. Og det er det aller viktigste.

Sånn. Nok hjelp til selvhjelp. 
Ha en nydelig dag der ute! 

Smask (helt ny og ubrukt!) 
fra fru Perez 

2 kommentarer om “Gjenbruksgjenbruk

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s