Livsvisdom

I går lærte jeg noe viktig. Igjen.

Jeg lærte at hvis noen ikke liker deg skal du ikke prøve alt du kan å omvende dem. Lev heller med det. Hold deg unna dem og gjør bare det du aller nådigst må for å opprettholde en eller annen form for kommunikasjon. Aldri stol på dem. Aldri kryp for dem. Drit i det. Drit i at de ikke liker deg. Det er helt greit. En vakker dag kommer de uansett til å stikke kniven i ryggen din og du våkner opp og skjønner at de bare har spilt for galleriet og at det i utgangspunktet var fullstendig bortkastet innsats å få dem til å like deg. År med bortkastet energi. Dager med bortkastet føling.

Ikke alle skal like alle.

Bilde lånt her: http://anumasharmabhattarai.blogspot.no/

Og husk en ting: Når det kommer syvende og sist så er det DE som går glipp av deg – ikke omvendt.

God mandag!

3 kommentarer om “Livsvisdom

  1. Jeg er 44… og strever fortsatt med dumme tanker som dette – vil så gjerne at absolutt alle skal like meg 100% alltid – har snart innsett at det faktisk ikke går an… sånn er det bare. Takk for et flott og viktig innlegg og nydelig illustrert! I 🙂 Ha ei fin uke!

    Liker

  2. Hei du! Herregud SÅ flott sagt! Og det er bedre og lære dette en gang for alle, for det er som du sier: plutselig en dag dolker de deg i ryggen! Super blogg, forresten! Ha en flott resten av dagen! Klem Bjørg

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s