Pinterest og inspirasjon

Det bøtter ned utenfor og jeg sitter hjemme og jobber. Fyr i peisen, kaffe, stearinlys og radioen på i bakgrunnen. Jeg burde bli flinkere til  å ta slike dager, og så effektive som de er! Ingen forstyrrelser, ingen «skal bare» og jeg krysser av det ene punktet etter det andre på lista mi. Jeg elsker å sitte i åpent landskap og jeg hadde ikke overlevd lenge på et kontor helt alene, men det er ikke til å unngå at det blir litt mye av og til og da er det greit å kunne ha mulighet for å ha hjemmekontor. Eller gjemmekontor. Det kommer an på hårsveisen.

Innimellom slagene har jeg pauser og jeg ELSKER å drømme meg bort på Pinterest. Det er så mange fine bilder der inne, så mye inspirasjon og så mye PÅFYLL på ett nettsted, at det er helt umulig å ikke like det. Og tenk at det er folk som har tatt alle bildene, laget alle collagene, designet alt – det er nesten enda mer inspirerende! At det finnes så mange flinke folk der ute!

Jeg er ikke den mest aktive til å «pinne» helt nye bilder, men hvis jeg kommer over noe fint på min vei gjennom nettet, er dette en helt perfekt måte å samle bilder på. Og så er det jo mye smartere enn å fylle opp med bilder lokalt på pc`n. Hva hvis den krasjer og du ikke har tatt backup?

Hurra for Pinterest: «Pin it!», legg det i en av mappene du har laget og save it for a rainy day – som vi sier på godt norsk.

http://www.pinterest.com/fruperez/
Jeg bruker Pinterest både i jobb og for egen glede. Hvis vi jobber med et tilbud eller trenger inspirasjon til en visuell identitet vi jobber med, er det et perfekt sted å dele bilder og annet med teamet. Lag en «hemmelig» mappe, inviter de som skal være med på prosjektet og «pin» det du trenger. 
Privat drømmer jeg meg bort i sandstrender, vill natur i Alaska, fine ord og sitater og for ikke å glemme glam og glitter – til den dagen stopshopen min er over.

God onsdag! 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s