Spanske dagdrømmer

For to år siden var mine kolleger og jeg i Spania på 20-årsjubileumstur for firmaet vi jobber i. Fire dager i  vakre Catalonia som jeg elsker og føler meg veldig hjemme og kjent i. Vi bodde i en liten landsby som heter El Bruc og hele gjengen bodde på Can Serrat, en gammel vingård som er gjort om til et kunstnerkollektiv.

Det var rett og slett en helt eksepsjonelt bra opplevelse! Den knyttet gjengen tett sammen og gir oss enda stjerner i øynene når vi snakker om det. Jeg drømmer meg tilbake titt og ofte, og i dag fant jeg tilfeldigvis noen bilder jeg tok – og drømte meg bort igjen.

De spektakulære fjellene, den til en hver tid stappfulle restauranten Vinya Nova (med Norsk eier!) langt der inne i ingenmannsland, turtelundulater, tre timers fjelltur opp til det helt fantastisk utrolige flotte klosteret på Montserrat (som man kan ta buss til fra Barcelona og er noe man faktisk bare MÅ få med seg) – selveste yndlingsbyen BARCELONA med alt av deilige folk, lukter, mat og opplevelser, solskinn og sommerkjoler i mai, kunstverk og små rester etter et bedagelig liv på Can Serrat, lange kvelder, lange dager, søvn var oppskrytt, det var fred, harmoni og god vin, alt var bare helt fantastisk og som å leve i en parallell verden.
Jeg vil tilbake. 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s