Søndagstur og skumle gjerder

Beklager vimsinga mi altså, men jeg måtte endre utseendet på bloggen igjen. Det ble jo bare tull med disse nymotens dynamiske visningene. Går du inn via iPhone eller andre smarte duppedingser kan du kommentere på innleggene – går du inn via den gode gamle EDB-maskina får du ikke lov til det. Og kommentarer er jeg jo glad i, enten jeg vil innrømme det eller ei. Nå innrømmet jeg det.

En nydelig søndag med strålende sol, lang tur i nabolaget og alt for mye vakkert å ta bilder av. Her er noen glimt, resten har jeg spammet Instagram med. Med god samvittighet.

Ridestevne på Løkenes
Spiradammen speiler seg 
Hit men ikke lengre
Noen som vet hva dette er? 
Vi gikk til stien ble helt blind.

Det er fantastiske turmuligheter utover mot Konglungen, og i dag fant vi en sti vi faktisk ikke hadde gått før. Vi kom oss nesten fem til Konglungen bro, men der var det et gjerde vi ikke hadde nerver til å gå forbi. Jeg er så usikker på om alt av privat grunn (som mye langs fjorden her virker være) egentlig er lovlig å gå over eller ikke, er det noen som vet? Om det er lov til å liste seg forbi for å komme til enden av noe? Er vi dømt til å snu?

Det er jo forsåvidt nok av andre fine steder å gå, og jeg vet jo selv at om jeg hadde betalt flerfoldige millioner for en strandtomt (selv om det er en kilometer mellom hus og sjø) så hadde jeg antagelig blitt litt smågretten hvis Ola og Kari Nordmann valfartet over tomta mi hver eneste solskinnsdag, knipset bilder, pekte og sladret om hvem som bor der.

Jeg får holde meg på den riktige siden av en eller annen lov. Det er i alle fall ingen vits i å erte på seg noen så lenge det er fritt fram stort sett over alt ellers.

Jeg håper du også har hatt en nydelig fridag! (Og at det ikke blir tillatt med søndagsåpne butikker. Du trenger EN dag du også, selv om du kanskje ikke tror det.)

xoxo

4 kommentarer om “Søndagstur og skumle gjerder

  1. Bærene du har tatt bilde av er berberis. Hundelabber bør holdes unna disse buskene, siden tornene kan gi stygge betennelser. Men de har veldig fine farger om høsten 🙂

    Liker

  2. Godt du er tilbake til det gamle:-) Syns det er best. Sykklet forbi det fine huset ditt igår på tur til Konglungen, nydelig hus dere har:)))

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s