Bakenfor bildene

Jeg tror aldri jeg har satt så stor pris på høsten som jeg har gjort i år.

Jeg føler at jeg tidligere ikke har brydd meg like mye om de vakre fargene, de friske morgentimene, de røde soloppgangene og den klare lufta. Det er som om jeg ser høsten på en ny måte. Kanskje det er fordi den har vart så lenge og vært så full av solskinn? Kanskje det er fordi jeg plutselig synes gul og orange er fine farger?

Det fører i allefall til at knipsefingeren min til tider går amok, og takk og pris for Instagram slik at jeg får delt alt det fine jeg ser.

Det kan kanskje virke som om jeg er verdensmester i å dele. Saken er at jeg ikke er det. Jeg deler det jeg jeg ser og det som faller meg inn der og da av ufarlige ord – men det innerste, det som egentlig betyr noe når alt kommer til alt – det deler jeg ikke. 
Nå skal jeg bli flinkere til det. 
Åpent hjerte. En mage som har den gode følelsen. Et hode som tenker fornuftige tanker – og en munn som formidler det som er på innsiden. 
God lørdagskveld der ute, nyt den fantastiske gleden det gir at noen er glad i og bryr seg om akkurat DEG.
Hjerte fra fru Perez 🙂 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s