Alarm om alarm!

Vi har hatt alarm i Askelien siden vi flyttet hit for 6,5 år siden. Ikke fordi vi har så veldig mye verdifullt, men fordi det er en sikkerhet, både når vi er bortreist og når vi sover. Man vet jo aldri og vi begynner tross alt å bli to gamle damer som er litt engstelig av seg.

Da vi flyttet inn fikk vi installert alarm fra Securitas. Ettersom jeg kanskje er litt over gjennomsnittet opptatt av god og effektiv kundeservice, byttet vi til Sector etter et par episoder som jeg ikke fant tilfredsstillende. Man skal for eksempel ikke trenge ringe alarmselskapet for å fortelle dem at alarmen går. De skal ringe MEG og spørre hvorfor.

De siste 5 årene har vi derfor vært trofaste Sector Alarm-kunder, men her i sommer kom en karismatisk selger på døra og overbeviste oss om at vi burde bytte til Verisure, det nye selskapet til Securitas. De lovet billigere pris, rask utrykning, god dekning og et flott, nytt og moderne anlegg. Ja, hvorfor ikke, tenkte vi – sa opp Sector og fikk installert Verisure.

Da Sector fikk vite at vi hadde sagt opp, ringte de og ga oss så godt et tilbud at vi ikke kunne si nei – så vi kontaktet Securitas og sa opp. Igjen. Anlegg ned og anlegg opp. Ikke så mange penger tjent foreløpig kanskje, men det er det der med at du vet hva du har men ikke hva du får. Jeg VET at Sector er kjappe. Det fikk jeg erfare da vi hadde ulmebrann for et par år siden.

I dag kom husnøklene våre i posten. I en hvit konvolutt, trofast Postmannlevert opp i den hvite postkassa vår sammen med avisa. Den fine hvite postkassen som henger ut mot veien – uten lås.

Jau da. 
«Vil du ikke være kunde hos oss, så legger vi nøklene i postkassa di sånn at hvem som helst kan ta dem og låse seg inn.» Flott det, Securitas. 
Takk til magefølelsen, atter en gang. 

5 kommentarer om “Alarm om alarm!

  1. Det minte meg på den gangen alarmen gikk i kjelleren hos oss,midt på natta og jeg var hjemme alene med 3 små unger. Da lurte dama på om jeg ikke kunne gå ned i kjelleren og sjekke!! Særlig! Laaaange 25 minutter før vekteren kom… Har også fått telefon fra de på natta om at alarmen hadde gått i bgh der jeg var styrer, da også lurte de på ikke jeg kunne reise ut og sjekke hva som var galt..

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s