Slabbedask

Børresen og jeg koser oss hjemme alene. Litt kjedelig er det, og at det er to uker igjen til vi ser Konemor gjør oss litt rastløse, men vi fikser det. Vi står tidlig opp, tusler i skogen og ser verden våkne, studerer rådyrene på jordet, druerankene som vokser oppi bakken her, snakker med ekornet, leker litt og puster inn frisk luft. Morgenstunden er den beste stunden av dem alle.

Jeg har fortsatt ikke gjort noe av det som sto på lista mi – ikke noe av betydning i alle fall, men i helga skal jeg til pers. Tror jeg. Hvis det ikke dukker opp noe annet spennende, og det gjør det jo som regel. Det er helt utrolig hvor tiltaksløs man kan bli? 
Ukedagene flyr bare unna. Jeg er hjemme rundt halv seks, går en lang tur, spiser noe rask, prøver å holde ting litt i orden i tilfelle noen skulle komme impulsivt innom – og så begynner det å bli mørkt. Og da blir jeg trøtt og vil tenne stearinlys og bare kose inne. Selvsagt finnes det en million unnskyldninger for å ikke gjøre noe, men pytt sann altså. Jeg trodde jeg skulle kjøre på og elske å pusle her hjemme uten at noen bryr seg, men konklusjonen er nok at det er mye morsommere å gjøre noe når man er sammen. Jeg tenker jeg skal vente til kona er hjemme igjen, jeg. Akkurat som jeg gjør med maten. Jeg spiser når hun kommer hjem igjen. 
I dag fikk vi i tillegg lagt inn fiber i Askelien, noe som gjør at vi plutselig har fått  ETT HUNDRE OG TRETTI TRE tv-kanaler. Jeg har vel egentlig aldri vært så veldig interessert i tv, men du vet. Plutselig er DET interessant også. 
Jeg får bare innrømme en gang for alle at jeg er en slabbedask.  
Jeg tror kona elsker meg, uansett.  

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s