Bryllupsdag

I dag er det fem år siden Konemor og jeg sa ja til hverandre i den friske fjellufta på Oppdal og jublet så høyt at det hørtes over på den andre siden av dalen.

Fem år siden pappa stolt førte meg over tunet på Utistu hvor en vakker bunadskledd kone møtte meg sammen med far og stefar, hvor vi sammen gikk opp til vigslerern mens hardingfela låt og Bruremarsj fra Øre spredde seg over enga og vi ble gift i solskinn med alle de beste rundt oss og vi skålet i champagne og følte oss som de lykkeligeste på jord.

Jeg tror vi fortsatt føler oss som de lykkeligeste på jord. Ikke hver dag, det er selvsagt sprekker i de rosa marshmallowsskyene våre også, men gjennomgående og grunnleggende. Lykkelig for at vi fant hverandre, for at vi lever sammen, for at vi passer sammen, for at vi utfyller hverandre, for at Konemor er verdens beste på kjøkkenet og jeg er en pyntehomo.

Amor vincit omnia – kjærligheten overvinner alt. Til og med det at jeg ikke kan koke poteter.

12 kommentarer om “Bryllupsdag

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s