Bomulls-lesbe

Jeg så på meg selv i speilet for en tid tilbake, og så så jeg på andre rundt meg på nettet og i moteblader og så tenkte jeg som så at «Fy pokker Perez, du er så jævlig kjedelig!»

Med det samme jeg tenkte det, slo det meg også at en god venn av meg (homofil selvsagt, det er jo ingen andre som får snakke sånn til meg) en gang sa at jeg var ei skikkelig bomullslesbe – i den betydning at jeg alltid går i «safe» klær. Han har helt rett.

Det er ti år siden han sa det. Jeg har blitt ti år eldre, jeg har bikka førti og jeg er fortsatt ei bomullslesbe som går i praktiske og matchende klær, gjerne med et skjerf for sniktrekken. Joda, jeg er stort sett fornøyd med stilen min – ellers hadde jeg forhåpentligvis gjort noe med den for lenge siden – og jeg synes jo selv at jeg ikke ser så hakkande gale ut, men så var det dette med den siste lille prikken over i`en da.. DEN har jeg ikke. Jeg er liksom ikke så veldig glamorøs av meg – UTENPÅ. Innvendig er jeg jo full av diamanter, silke og tyll og pushup-BH og korsetter og hofteholdere og kløft og glitter og glamour, men utenpå? No-no.

Sommeren er gjerne tid til refleksjon og ettertanke – og kanskje litt nytenking. Folk tenker på å skifte jobb, finne seg en hobby, gå på et kurs og lære noe nytt. Jeg har selvsagt tenkt på dette med klær. At jeg er ei bomullslesbe. At jeg burde pimpa meg opp litt – og ikke bare når jeg skal til nabojentene og drikke vin. Jeg burde pimpa meg opp litt i hverdagen! Jeg burde vist litt kløft istedet for å feste en sikkerhetsnål i utringingen, jeg burde gå med høye hæler uten å føle meg som en transvestitt, jeg burde gå med miniskjørt uten «sykkelbukse» under uten å tro at jeg er alt for gammel til den slags. Jeg burde være litt mer vågal!

Jeg er 41 år. Jeg er fortsatt ung og sprek. Tyngdekraften har fortsatt ikke tatt alt. Jeg har kledd meg fornuftig i alt for mange år. Jeg har tross alt lært meg å like sylteagurk. Jeg skal for pokker begynne å være litt mer hverdagssexy også.

Jeg begynte med å legge ut dette som profilbilde på Facebook. Den nye meg, lissom. Nettingstrømper og rosa miniskjørt. Noen lurte på hva som var greia. Om jeg jeg hadde kledd meg ut.

Kledd meg ut?

I rest my case.

Forresten… Jeg kan vel trygt si at jeg juger så det renner av meg i dette blogginlegget. Ikke bryr meg liksom. Jeg må ha hatt en god dag da jeg skrev dette.

2 kommentarer om “Bomulls-lesbe

 1. Jeg er nok litt som deg…Kjører litt safe påkledning. Kjedelig ?? JA…til tider er det det.
  Jeg har alltid beundret de som ALLTID kler seg fint, uansett hva og hvor de skal.

  Jeg elsker å gå i løs, avslappet kleskode hjemme, og så stresser jeg ræva av meg når jeg skal ut enten det er på shopping, klubb eller en lunsj…

  I sommer har jeg faktisk kjøpt meg kjoler som jeg på forhånd trodde jeg ikke kom til å føle meg vell i, men der tok jeg feil gitt 🙂

  Vi får prøve å være litt mer vågal i klesvalget, og ikke bare beundre alle disse flotte damene som har gjort det i mange år :)))

  Lykke til med din nye klesstil, netting eller ikke :))

  Klem Heidi

  Liker

 2. Så bra at jeg ikke er alene! Og gratulerer med nye kjoler! :)) Jeg tror nok ikke netting blir den nye meg, men det er jo greit å gjøre noe ANNERLEDES. Jeg «pynter» meg i jobbsammenheng hver dag, men det er den der trygge, safe tralten – jeg har lyst til å bli litt mer glamorøs!

  På den andre siden… hvis man er glamorøs i hverdagen, hva i huleste har man da på seg når man skal pynte seg?? DET lurer jeg på.

  Stor klem tilbake! 🙂

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s