Fru Norgesferieglimt

Jeg kan jo ikke bare vise bilder fra turen til Spania, vi hadde tross alt to flotte uker i Norge også! Vi dro fra Spania innom bartebygda og plukket opp Børrefar som var på bondegårdsferie i Blokhus. Det er rart med det, men jeg gleda meg så til å se ham igjen at jeg hadde begynt å grine høyt om noen hadde sagt at jeg måtte vente ei uke til. Lille, krøllete rabbagasten. Love, ass. 
Med deilige nypedikyrerte sommertær kjørte vi til hytta på Møre der det regnet sidelengs og skodda lå så tjukk over fjorden at vi bare måtte leve på gamle minner om utsikt til verdens ende. Det gjorde faktisk ikke noe. Etter fjorten dager på stranda i Spania og air-condition over alt ellers, var var det ganske godt å få puste inn frisk og kjølig havluft. Og om ikke annet så fikk jeg strikket ei lue og begynt på et par skjerf mens vi var der. (Til den observante leser kan jeg opplyse at nei, jeg har ikke utviklet strikkeferdighetene mine siden i fjor. Jeg har et utall skjerf og luer liggende. Det er forresten et ganske ålreit tidsfordriv å bare strikke rundt og rundt mens man ser på tv, da føles det som jeg gjør noe fornuftig mens jeg ser på trash.) I tillegg til friskluft fikk jeg klippa håret, fiska litt, plukket årets første ladning med kantareller og blåbær – og sett på havørn og ku. 
Etter ei lita uke dro vi hjem til Askelien og kanonsommervær, badetemperaturer (både i sjøen og i den lille balja til nevøen vår) kaffe på plena, lange kvelder med god akevitt i nyinnkjøpte krystallglass fra brukthandleren i Asker, jeg fikk rydda i hemmelighetene jeg fant i knappesamlinga til mormor, jeg fjernet verdens største flått fra Børre, jeg sykla uten hjelm og vi spiste. Vi spiste litt til også, bare sånn at jeg har nevnt det. 
Og vi var alle enige om at det også hadde vært en fin ferie. 
Forresten – som den observante leser har fått med seg så greide jeg slett ikke være så offline som det jeg hadde planer om å være i sommer. Det er rart med det, gitt. Jeg må bare slutte å si hva jeg ikke skal gjøre – jeg gjør det jo likevel.  
Er det noe jeg har glemt å fortelle at jeg har gjort eller noe jeg har glemt å ta bilde av, er det bare å spørre. Her deles det raust!
Klem & klaps

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s