Fru Spaniaferieglimt

Det et to dager siden ferien min sluttet og jeg synes allerede at det er forskrekkelig lenge siden jeg gikk lettere henslengt uten bh, sko og annet som føles helt unaturlig å ha på seg når sola skinner og det er over 40 varmegrader. 
Den første stoppen vår i Villarobledo ble nesten så magisk som jeg hadde drømt om. Da vi kjørte inn på gårdsplassen til Vinedos y Bodegas El Castillo i vår splitter nye Volvo V40 leiebil, holdt jeg på å dåne av begeistring. Jeg hadde allerede dåna litt på grunn av bilen – nå dåna jeg litt en gang til. Rundt oss surret det av sommerfugler og svaler og slottet sto der og så ut som om det ville åpne porten og vise oss all verdens prinser og prinsesser når som helst. Vi fikk supert rom i ett av tårnene, en slapp middag med god vin fra gården og verdens mest begredelige frokost – før vi kjørte videre dagen etterpå med en kasse vin i bagasjerommet. En FIN opplevelse, men de som drev det kunne godt ha fått et kurs av meg i utadvendthet og entusiasme.
Vi skulle egentlig stoppe i Cordoba, men Volvoen ville rett og slett ikke kjøre av hovedveien, så vi endte opp i Aljaraque litt før tiden. Ikke det at det gjorde noe, der ventet la familia og den spanske skinka og dermed var ferien offisielt igang. 

Vi har badet, vi har badet, vi har badet og vi har badet. Innimellom har vi spist, og så har vi spist litt til. Når vi ikke har badet eller spist har vi gjort det likevel ved å kombinere det med å plaske i bassenget til nevøen vår og samtidig lese bok. Vi har vært på strendene rundt Punta Umbria, vi har tuslet i gatene i Huelva, vi har sett på avslutningen til danseskolen og jeg har stått under en palme og grått til vakker flamenco og sevillanas, vi har svart på «koffor det da, tante?» en million ganger og avgitt like mange æresord, vi har sovet lenge og vi har kysset i sommersol. 
Og alle var vi enige om at det var en fin tur. 

2 kommentarer om “Fru Spaniaferieglimt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s