Hverdagslykke

Spirabukta
Det er mye bra med å bo der vi bor, og noe av det beste er at det bare er å ta med fiskestanga, sykle utover og finne seg et svaberg å stå på.  

Vi gjorde det i går kveld. Tok med en liten nistepakke, pakket med oss fiskeutstyret og Børre og sto og fisket noen timer i den fine sommerkvelden. Vi hadde ikke syklet med Børre tidligere, men han løp og løp ved siden av meg og så helt euforisk lykkelig ut i ansiktet (hvis en hund kan se euforisk ut?) Det så i alle fall ut som om han elsket det, så heretter blir det flere sykkelturer. 

Det ble dårlig med fangst, men ei lilla sjøstjerne ble med opp – til Børres store glede. Den var veldig spennende og ble undersøkt i alle retninger. 
———
Det er ikke så mye som skal til for å kalle det hverdagslykke.
En deilig middag ute i sola, etterfulgt av to snorkende fruer og en hund i en seng under parasollen. En sykkeltur istedet for tv og godstol. Istedet for å rydde på stua. Et lite avbrekk fra vanlige rutiner.  Å hoppe over oppvasken akkurat den dagen. Få noen kast med stanga. Litt kravling i gresset sammen med Nikon for å få et blinkskudd av et strå. 
Enkle ting med stor effekt. 
God tirsdag!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s