Fru Slaraffenliv

Har jeg nevnt at jeg elsker sol og sommer? Jeg har det ja, det var det jeg mistenkte. Jeg nevner det en gang til jeg, for sikkerhets skyld: 
JEG ELSKER SOL OG SOMMER! 
Mai viste seg virkelig fra sin beste side i helgen og jeg fikk slått meg løs med gressklipper og redskaper og jaggu fant jeg ikke en splitter ny liten sag som jeg lykkelig og energisk tok i bruk på alt som kom i min vei. Jeg er litt nerdete når det kommer til verktøy. Jeg MÅ bruke det og jeg ELSKER følelsen av en helt ny hammer – eller i dette tilfelle, sag. Resultatet er selvsagt en halvveis avskåret finger, men det gjør ikke noe. Sommerskrubbsår er bare sjarmerende, er det ikke? 

I fjor saget jeg ned toppen på dette treet. I år skal det få lov til å vokse ut litt og på den måten har vi nå fått oss en hjemmelaget palme. I hagen. I Askelien. I Asker. I Norge. Det er vakkert, er det ikke? Miljøvennlig gjenbruk på sitt aller beste. 
Det mangler bare litt bølgeskvulp i høyttalerne, så ER du der. 
Og enda har ikke sommeren egentlig begynt? 
I love it. 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s