Fru Pinsevenn ♥

For et vær! For en fantastisk forsmak på sommer! For et liv! For ei heldig jente jeg er!
17 mai ble feiret hjemme i Askelien, med champagnefrokost som seg hør og bør. På grunn av pågående stopshop ble det dårlig med nye klær til festlighetene, men den gamle brudekjolen min fungerte som bare det og fikk meg til å føle meg som min indre tiara. Børre fikk mødrenes oppmerksomhet hele dagen og var strålende fornøyd, og vi satt på terrassen og viftet med med bare tær til klokka var halv tolv på natta. 

Smørgåstårta sto på menyen i år. Da jeg bodde i Sverige var det det jeg ønsket meg mest hver gang noe skulle feires, og ettersom det er hundre år siden sist jeg spiste det, slo vi på stortromma og laget den beste jeg har smakt hittil. Alle skulle hatt ei konemor på kjøkkenet! 

Lørdag våknet jeg klokken halv sju og holdt på å dåne da jeg så at det var nesten 25 varmegrader ute. 18 mai ble dermed feiret til sjøs på årets hittil fineste dag. Sol, vin og venner, måkeskrik og Jamiroquai i ørene, nydelig lunch i Son, bølger i håret og fregner på nesa – og seilbåten Sirius er herved erklært som min nye bestevenninne. 

Kveldssol, vin, måneskinn, stearinlys, kjærlighet og lange netter ute. Og sommeren har enda ikke begynt.
Jeg blir jo så innmari gladkristen av å ha det bra, og når det i tillegg har vært den fineste pinsa i kvinns minne kan jeg jo ikke annet enn å bli pinsevenn oppå det hele. 
Livet ass. I love it. 
Smask! 
Pst! Likte du bildene? Vil du se flere fine bilder, ta en tur innom PETUNIA! 🙂

6 kommentarer om “Fru Pinsevenn ♥

  1. Ja, man kan bli pinsevenn for alvor av slike stunder og gledens øyeblikk! Herlig referert og fotografert!
    Ha en alle tiders ettermiddag:)

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s