Fru Marengs

Helg? No igjen? 
Jeg elsker mai. Jeg skulle ønske det var mai hele året. 
Neida, jeg tuller bare. Eller – hadde jeg hatt en annen jobb så kunne det godt vært fridager som i mai hele året, men sånn som det er nå hadde jeg nok dødd av en stressrelatert sykdom hvis jeg skulle hatt firedagers arbeidsuke. 
Det høres jo faktisk helt fantastisk ut å ha fri en dag i  uka, når jeg nå først sitter og grubler over temaet. Når jeg blir 50 skal jeg begynne å flotte meg med slikt. En myk nedtrapping til pensjonisttilværelsen? Og tenk på alt jeg skal gjøre når jeg blir pensjonist! Åhoi! DET er mye det. Jeg kommer ikke til å ha et ledig sekund!
Ahh, denne dagdrømmingen. Først må jeg passe på meg selv så godt at jeg faktisk BLIR pensjonist. Det er jo ikke noe man skal ta for gitt. Og så må jeg begynne å tenke på pensjonssparingen… Gjesp. Det var utrolig gørr å tenke på merker jeg.
Da er det bedre å dømme og sukke henført over gårsdagens dessert. Marengs med blåbær og bringebær. Så enkelt og fabelaktig godt at det nesten burde være forbudt å ha egg og sukker i huset. 
Vi HAR dessverre egg og sukker i hus. Det er derfor bra at jeg skal løpe Holmenkollstafetten i morgen. Det er bare 390 meter, men jeg må jo varme opp først og det betyr jo at jeg må fysisk utfolde meg i Frognerparken i minst en time før jeg skal løpe – og da kan man jo seriøst kalle det for en treningsøkt? Det har ikke skjedd på noen år. Det med treningsøkta. Antagelig ikke siden siste gymtime i 1992. Men, tro det eller ei altså, på grunn av denne treningsøkta i morgen kan jeg med god samvittighet spise dessert i dag også! 
Aldri så galt at det ikke er godt for noe. 
GOD HELG! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s