Fru Lykketroll

Gårsdagen startet egentlig med en liten knute i magen, men så fant jeg plutselig dette trollet liggende midt i veien og blunke lurt til meg i sola. Jeg tok det opp, plukket bort litt rusk i bustehåret og la det i lomma. Deretter gikk dagen bare EN vei og det var oppover! I går ble så bra en dag at jeg avsluttet på terrassen med et glass rosevin – og det er ikke hverdags for ei som har angst for å få migrene bare hun ser på en vinflaske.

Dagen i dag føles like bra. Jeg har pynta meg med sommerkjole for å utnytte hver en dag med sol, jeg har gitt et kompliment til en helt ukjent og rødmet like kraftig som det hun med de vakre krøllene gjorde, og selv om hjernen er på vei til å blåse ut hver gang det kommer en pollennys og selv om jeg oppdaget tre hull i strømpebuksa, gjør det ingen ting.

Jeg liker meg selv best når jeg er glad og jeg velger å fokusere på det som får meg til å være det. Glad. Og positiv. Som et lite rosa lykketroll.

Fin onsdag til deg også! 🙂

3 kommentarer om “Fru Lykketroll

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s