Fru Posjektlederliv

Pikene på broen
I går var jeg på vift. Det er ganske sjelden jeg er det, så det må dokumenteres. Her har fru Paparazzi (som selvsagt går bak og observerer) knipset prosjektlederne i fint driv, og tro det eller ei men målet var faktisk Nasjonalgalleriet og utstillingen av Munchs bilder. Tilfeldig? Selvsagt ikke. Prosjektledere er veldig kulturelle av seg og ved hjelp av vår kreative sans, dukker det stadig opp motiver som gir assosiasjoner til verdensberømte malerier. Det er selvsagt heller ikke tilfeldig at alle jentene er vakre, blonde og smarte. Alle vet jo at prosjektledere er det. 

Pekingand
Vi flottet oss hos Peking Garden i Vika, spiste dim sum og en hel and og mesket oss med vin og øl og te og vann og all verdens deilige smaker. Lokalene var ganske morsomme og ga meg assosiasjoner til det gamle samfunnshuset på Oppdal. Maten smakte dog fortreffelig så der sluttet sammenligningen med nevnte hus.  Prosjektledere er glade i å snakke, så vi satt der en stund for å la maten synke. Multitasking kaller vi det. 

Mojito

Som en avslutning på kvelden dro vi til Annen Etage og tok oss en drink. Prosjektledere er jo kjent for å være livsnytere og for å ikke være noen festbremser, og jeg var faktisk ikke hjemme før halv elleve. Jeg hørte rykter om at noen hadde vært hjemme halv tolv, men vedkommende drakk jo to drinker så det er ikke sikkert hun husker det helt riktig.

I dag var alle enige om at det hadde vært en hyggelig kveld, og heldigvis hadde ingen vondt i hodet eller var fysen på hamburger. En prosjektleder er jo alltid beredt og det skulle jammen tatt seg ut hvis vi ikke stilte nydusja, smilende og klare til innsats etter en sånn heisatur på byen.

Har jeg sagt at jeg elsker jobben min? Ikke det? Da kan jeg fortelle deg at jeg GJØR det. Jeg har blitt ENOGFØRR og er hjemme til klokka halv elleve. Det hender jeg dør av stress og kjefter på kolleger, det hender jeg gjemmer meg på et stillerom og det hender jeg prøver å være sur, men det er neimen ikke mange jeg ville byttet arbeidsplass og arbeidsdag med uansett.

Ekte kjærlighet.
Den dukker opp til slutt, også når det gjelder arbeidsliv.

God ættmidda! 🙂

En kommentar om “Fru Posjektlederliv

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s