Fru Bloggtreff!

Jeg lader opp! 
Med leskedrikk og nylakkerte negler – i morgen skal jeg til Oslo for å møte over 70 andre bloggere og det kreves selvfølgelig forberedelser.
Jeg har kranglet med garderoben i to uker nå. Selvfølgelig har jeg det. Jeg har forbannet denne innkjøpssstoppen min opp og ned i mente for man har jo ALDRI noe å ha på seg når man skal noe, ikke sant? Da blir det noe jeg har hatt på meg før, og det er jo helt utrooolig kjedelig – spesielt når jeg vet at mange av disse damene er så fjonge og fine og lekre at det er til å få fnatt av – og jeg vet at DE ikke har noe innkjøpsstopp akkurat.
Det er ABSOLUTT og uten en skygge av tvil, på sin plass å ta frem min indre tiara. 
Heldigvis husket jeg plutselig i dag tidlig at det bare er fire av dem jeg har møtt før, og det er så lenge siden og i så forskjellige settinger at de umulig kan huske hva jeg hadde på meg. Og til mitt store hell har jeg ikke Instagrammet et eneste «dagens outfit i heisen»- bilde siden i fjor høst. Aldri så galt at det ikke er godt for noe, altså. Jeg kan nok trygt ta på meg noe jeg har hengende i skapet. Og så lenge jeg lukter godt, har pussa tenna og tatt på tiaraen, skal nok dette gå bra. 
Jeg har prestasjonsangst, selvfølgelig har jeg det. Det er jo min største hindring i alt jeg gjør og er en stor bukk som jeg bare MÅ hoppe over. Til min store lettelse ELSKER jeg også å utfordre meg selv, så alt i alt går det jo bra! Det blir bare litt kaos i topplokket når den ene hjernehalvdelen har fnatt og den andre tripper av utålmodighet, men vi har vel alle vårt, har vi ikke? 
Heldigvis gleder jeg meg mest! Jeg gleder meg som om det skulle være min egen overraskelsesbursdagsfest med bare ukjente mennesker – som jeg likevel kjenner fordi jeg har lest bloggene deres i mange år. Jeg gleder meg til champagne og skravling og øresus og latterkrampe og nye bekjente, nye venner, nye blogger å følge, nye MINNER!
Tenk så heldig jeg er som får være med på dette. 
Tenk så fantastisk mye MORO man kan få ut av det å «henge på nettet».
GOD helg! 
Og til dere som jeg møter i morra; Fy SØREN så moro vi skal ha det! 🙂

9 kommentarer om “Fru Bloggtreff!

 1. Kos deg masse! Jeg vurderte å ta turen, men jeg er ikke like flink som deg til å utfordre meg selv, og gleder meg derfor heller til å lese om treffet i etterkant 🙂

  Liker

 2. Vi møtes i morra! Gleder meg 😀 Men jeg også vrir hodet når det gjelder outfit. Får ikke helt bestemt meg for kjole eller bukser, liksom… Bah!
  Vi sees 😀

  Liker

 3. Så glad jeg ble nå som snublet over bloggen din! Har lest meg nedover på mange av innleggene dine; og må bare si at du har en fantastisk skrivestil 🙂 Legger meg til som følger og gleder meg til å komme tilbake!
  Håper du har en strålende fin lørdag på bloggtreff 🙂
  Ingrid

  Liker

 4. Tack kära spruddlende kvinna för att du glittrade över bloggtreffet igår, himmel vilken härlig karma du har alltså 🙂 Gläder mig redan till nästa blogg party även om dagen idag är lite smått seeeeeg 😛

  Glad söndag till dig & dina
  //Sessan

  Liker

 5. Og fy søren så koselig at du kom, og at jeg fikk treffe deg med de tøffeste brillene!!:-)

  Det var skikkelig koselig å treffe deg og jaggu fant jeg veien inn hit også. Gleder meg til å lese meg nedover…
  Så såvidt litt av bildet i innlegget under og forventningene bygde seg fort opp 😉

  Igjen takk for at jeg fikk muligheten med å bli kjent med deg!
  Klæm Vibeke

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s