Fru Fødselsdagsbarn

Hurra for meg som har bursdag i dag! 
Dagen har foreløpig blitt feiret med gaver på sengen – alle med innhold i fargen rosa som seg hør og bør en enogførtis, boller og brus på jobben, klemmer IRL, en milliard klemmer på Facebook og ei Fru Perez som synes det kjennes ut som om den indre tiaraen sitter fast i munnen – SÅ mye har det blitt smilt i dag.  
Jeg elsker denne dagen. Det er den aller beste dagen i året og jeg måtte skyndte meg å legge meg i går kveld sånn at jeg kunne våkne å ha bursdag. Det hjelper ikke om jeg blir fjortis, førtis eller pensjonist – 16 april ruler. 
(Jeg kan for ordens skyld informere sarte sjeler om at det dere ser på bildet ikke er dagligdags rutine og at  Børre ikke fikk en eneste bit. Ok. En liten bit. Jeg er tross alt bare et bløthjertet menneske.)
Hjemme venter kjærlighet, sushi og makroner. 
Er det rart jeg smiler?

8 kommentarer om “Fru Fødselsdagsbarn

  1. Gratulerer så mye med dagen og hipphurra og alle andre som har bursdag i dag. Fellesferien har satt sine spor, to kolleger og intet mindre enn 4 facebookvenner har bursdag i dag.

    Håper du har en kjempefin dag!

    Liker

  2. Et rungende og stort GRATTIS til deg! Asså det där med å skjemme bort hunden, «suck» hvorfor ikke? 🙂 Jeg kan ikke la väre å kose, dele middagen eller kaka selv om det blir bara en sleik till hunden. Håper du har hatt en fantastisk födselsdag!

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s