Fru Oslove

I dag tidlig var jeg på et møte i Oslo sentrum. 
Jeg gikk av bussen noen holdeplasser før jeg måtte, bare for å tusle på Karl Johan og kjenne på stemningen, og jeg traff ei due som skremte vettet av meg og samtidig ga meg årets blinkskudd.
(Og det fortjener i alle fall en plass sammen med resten av Petunias himmelske bilder synes jeg.)

Mens jeg tuslet der i gatene, kjøpte meg en americano på Kaffebrenneriet, hilsa på en hund, smilte til ukjente og så byen våkne, savnet jeg et sekund det å bo i Oslo. Stemningen, kaffesjappene, utelivet, kioskene, barene, folka, bråket, miljøet…. storbysjela. En kjapp hoderegning sa meg at jeg ikke har vært i byen på et halvt år og det burde egentlig være forbudt når man bor en busstur unna. 

Mitt vårforsett er derfor å bli flinkere til å dra til Oslo.

God mandag til deg! 🙂  

12 kommentarer om “Fru Oslove

 1. ),O
  lö,)
  l),
  l
  Hei snupp! Jeg er på rundtur for å ønske velkommen til en konkurranse om et deilig PEACE sjal på Bloggedamer40+! Jeg håper du blir med!
  Klem, M

  Ps—så imponerende farger på bildene, tøfft redigert! Ja, vi «glemmer» å være urbane jo eldre vi blir, men det er viktig for å føle livet pulsere… Jeg er flink til å dra til byn, synes det er så deilig!

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s