Fru Lærevillig

Jeg var på seminar på Gardermoen denne uken. Ord som ITIL og itSMF gjorde meg ikke spesielt klok i starten, men etter å ha vært gjennom foredrag, paneldebatter og utstillinger er jeg nå MYE smartere enn det jeg var før. 

En av de jeg kunne sittet stille og hørt på hele dagen, er Kjell Tore Solvang. Hans foredrag om motivasjon og ledelse gjorde meg helt gladkristen og jeg vet i alle fall hvem jeg skal prøve å taue inn neste gang vi skal ha inspirasjonsarrangement på jobben. 

WIN. What`s important now. Mitt nye mantra. 

Hotelldessert episode IVVIXX. At jeg er ei godmatræv er vel hevet over enhver tvil og da jeg oppdaget både crème brûlée, ferske bær OG noen små smultboller med NUGATTI i midten, var oppholdet komplett. 
Som et ledd i at jeg har begynt å bli voksen er det å plutselig våkne før fuglene fiser, veldig populært. Jeg lå i flere timer og gledet meg til å stå opp og spise frokost. Den skuffet ikke den heller. 

Jeg bor ikke ofte på hotell. Heldigvis. Da jeg gikk inn døra til rom 3434, ble jeg stående å se på det alt det rene, ryddige og sterile og fikk følelsen av at jeg var på lukket avdeling. Ikke noe rot. Ikke noe hundehår. Ikke noen rare huslyder. Ikke noen å snakke med. Jeg tømte kofferten og slengte om meg med eiendeler for å få den litt hjemmekoselige følelsen, skrudde opp lyden på radioen og satte skoene mine midt på gulvet sånn at jeg kunne snuble i dem. Løsningsorientert har jeg jo alltid vært. 

Bankett og festmiddag. Prisutdeling og humor. Det var faktisk veldig godt å føle seg som en av nerdene!

Noen hadde vært så kloke å lage designertyggis, og den var spesielt populær dagen etter banketten. Merkelig nok.
Jeg har lært mye nytt denne uken, fått påfyll av inspirasjon og motivasjon og det er jo det som er noe av det beste med å leve synes jeg – det å LÆRE noe, gjerne hver dag! Jeg kan bli så forbanna at jeg holder på å sprekke når det er noe jeg ikke forstår, men mestringsfølelsen  jeg får når det har slått seg til ro i en eller annen del av hjernen og jeg SKJØNNER hva det er snakk om, den ville jeg ikke byttet bort mot noe. 
Min dårlige selvtillit er at jeg tror jeg er dummere enn jeg er. Det er ikke spesielt moro og derfor er det å forstå noe helt nytt, og gjerne utenfor mitt fagfelt, ekstra hjertelig velkommen.
Har du lært noe nytt denne uken? 

En kommentar om “Fru Lærevillig

 1. Heisan! Det var lenge siden! Hyggelig å høre fra deg.
  WIN var et godt mantra, jeg tror jeg låner det litt, jeg!
  Ellers håper jeg alt er vel med deg i din verden,
  Ha en god lørdag!
  Klem,M

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s