Fru Perez af Askelien

I anledning solas tilstedeværelse da jeg sto opp i dag, tok jeg på meg tiaraen mens jeg spiste frokost. 
For det første er frokost noe jeg nettopp har begynt å ta meg tid til å spise (istedet for å ta med brødskiver med trønderfårmatpakke i farta) og for det andre så fant jeg plutselig tiaraen min som jeg hadde savnet en stund!   
Jeg har hatt den liggende på soverommet i flere år for å minne meg selv på at jeg skal ta på min INDRE tiara når jeg står opp om morran. Min indre tiara hjelper meg nemlig å rette opp ryggen og å tro at jeg kan alt og at jeg får til alt. Min indre tiara gir meg flotte adelige navn – som for eksempel fru Perez af Askelien. Min indre tiara hjelper meg gjennom presentasjoner på jobben. Min indre tiara sier at jeg er fin, akkurat som jeg er og selv om jeg har kranglet med klesskapet og ser ut som om jeg har kledd på meg helt selv. Min indre tiara er fin å støtte seg til hvis jeg er alene i en stor flokk med ukjente mennesker med ualminnelig høy IQ.  Min indre tiara lar ingen tråkke meg på tærne. Med min indre tiara kan jeg faktisk gå inn i den mest eksklusive klesbutikk, iført onepiece (hvis jeg hadde hatt en) og utstråle så mye selvsikkerhet at den mest klysete butikkekspeditør behandler meg som en prinsesse. 
Flott, ikke sant? 
Finn din indre tiara du også! Den er der inne, jeg lover. 
Blås av støvet – gå ut i verden og skinn!
God mandag!  

4 kommentarer om “Fru Perez af Askelien

  1. Så bra;-) Kanskje jeg kan bruke perlediademet mitt til noe tilsvarende? Har mer tro på å finne den indre tiaraen enn den indre gudinnen, iallfall.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s