Fru Smarting

Bildet har jeg lånt her: http://www.flickr.com/photos/deep_idea/5394916804/in/faves-amyheartspicnik/
I går gikk det plutselig opp for meg hvorfor jeg ikke sutrer nevneverdig over å måtte betale kringkastingsavgiften.
Jeg så på PULS, et program jeg liker godt både fordi programlederen er flink og søt og fordi sakene som blir tatt opp er interessante, og jeg ble faktisk så inspirert av Tjukkasgjengen og andre folk som beveger seg ut av godstolen, at jeg tok med meg Børre og gikk en ekstra runde i skiløypa på jordet. (Ikke med ski vel og merke. De ligger fortsatt på loftet.)
Mens jeg gikk der og så på snøen og lysene vinduene i de tusen hjem, slo det meg at i og med at det faktisk var NRK sin skyld at jeg var ute og gikk, kunne jeg late som om lisensen er min «treningsavgift»! For det finnes ikke mange som ikke er eller har vært støttemedlem og betalt i dyre dommer for noe de ikke benytter seg av og som bare har kastet penger ut vinduet? Omtrent som det er med lisensen for de som mener de ALDRI benytter seg av muligheten for å se på NRK – uten reklamepauser? 
Som et ledd i å prøve å bli litt mer sånn som de andre barna, skal jeg nå – når noen spør meg om jeg trener, heretter si NEI, men jeg betaler kringkastingsavgift!
Av og til er jeg så smart at det nesten tipper rundt for meg. 

2 kommentarer om “Fru Smarting

  1. Hahaha den var god 🙂
    Jeg er faktisk glad for lisensavgiften, heller det enn reklame. Ærlig talt er det noe mer kjipt en reklameavbrudd midt i filmen da? Nei. Og jeg synes NRK har masse bra programmer 🙂

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s